165/80 R13 TL GT Radial ST6000 C M+S 96N

TEST

Naše cena:

82.95 € (s DPH)
69.12 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

ST-6000

GT Radial Kargomax ST-6000 sú pneumatiky vhodné pre prívesné vozíky, SUV, dodávky a obytné prívesy všetkých druhov a veľkostí. Špeciálna konštrukcia tu zaistí minimálny valivý odpor a maximálnu výdrž a odolnosť. Zvýšená ochrana bočnice a extrémne tuhá zmes zvyšuje odolnosť pneumatiky Kargomax ST-6000 pri fyzickej námahe. Rovnako skvele však bráni starnutiu zmesi a to predovšetkým ak je vystavená nepriaznivým poveternostným podmienkam. Vysoký obsah butylu vo vnútornej časti dezénu umožňuje hladší beh a dlhšiu, vyrovnanú výkonnosť.

Dezén vyvinutý pre použitie pri prívesoch a karavanoch. Kombinuje vysokú životnosť s nízkym valivým odporom. Zosilnená ochrana bočnice a špeciálna zmes. Zvyšuje odolnosť proti nárazom a zabraňuje starnutiu pri dlhodobom státí. Vnútorné pogumovanie s vysokým obsahom butylkaučuku. Znižuje unikanie vzduchu aj pri dlhodobom namáhaní.

GT

Indonézsky výrobca GT RADIAL patrí medzi najlepších ázijských výrobcov pneumatík a veľmi dobre sa uviedol aj na slovenskom trhu. Vyrába a predáva vysoko kvalitné pneumatiky pre automobily osobné, SUV, úžitkové, offroad 4x4, nákladné, priemyselné vozidlá, motocykle a bicykle. Tieto pneumatiky sú známe takmer v stovke krajín vďaka technickým prednostiam a modernému vzhľadu. GT Radial sa v roku 2006 umiestnila na prvom mieste ako „pneumatika s najlepšími parametrami“ v americkom automobilovom časopise Motor.

Objednací číslo: 100AK002
Výrobce: GT Radial
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 165 x 13
Šířka: 165 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 13 palců
Hmotnost kola: 8,13 kg
Objem: 0,068 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: ST6000

Odběr novinek